D-DAY MARTELING! – COD: World War 2 Campaign #1Vanaf vandaag start de Call of Duty: World War 2 Campaign op mijn kanaal met elke dag een nieuwe aflevering! Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

● Abonneer om up-to-date te blijven! –

● Mijn Website –
● Mijn Webshop –
● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn 2de Kanaal –
● Mijn Instagram –
● Mijn Facebook –

► Gameplay opgenomen met Elgato:

► Mijn Postbus (stuur me iets):
• Yarasky
• Postbus 2649
• 2002 RC Haarlem
• Nederland

● Haal nu al jouw GameSpullen bij GameGear –
► 5% Korting met code: YRSK17

► Populaire Afspeellijsten:
• Top 5 Plays of the Week –
• GTA V Free Roam –
• GTA V Race to Victory –
• GTA V Race to Victory S2 –
• GTA V Race to Victory S3 –
• Call of Duty w/ Afrojack –
• VraagYarasky –
• Fanmail Opening –
• GTA V YARATAG vs Abonnees –
• Black Ops 3 Supply Drop Opening –
• Black Ops 3 Free-For-All Winstreak –
• Black Ops 3 Yarasky vs. Sandy –
• Black Ops 3 Road to Killchain –
• Black Ops 2 Road to Swarm Package –
• Black Ops 2 Sharpshooter Winstreak –

Yo mensen, welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal vind je voornamelijk Call of Duty filmpjes (Modern Warfare 1, 2 & 3, Black Ops 1, 2 & 3, Ghosts, Advanced Warfare, Infinite Warfare) maar ook een boel andere games zoals GTA V, Battlefield en random spellen! De meeste filmpjes die je ziet zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houd in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Alle filmpjes worden in 720p60FPS of 1080p geupload voor de beste kwaliteit. Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ om op de hoogte te blijven van mijn uploads! – Yarasky

40 comments

 1. je bent een noebie ik ben veel beter komaarop 8 jaar ben ik quin ik heet in dat speltje proker begejej

 2. WoW wat een heftige serie maar toch wel leuk om te kijken(houd er rekening mee dat dit dus echt is gebeurt)

 3. Vette serie!!!! Alleen is het geen auto maar een halftrack en is het geen sniper maar een k98k mauser grendergeweer.
  Maar lekker bezig hoor

 4. Je hebt het zoo goed gespeeld en door jouw heb ik een ps4 gekocht voor Deese game en ik heb jou dese iets van 1000 keer gekeken omdat heel erg fan het leger hou en ik heb hem in 10 uur uit gespeeld

 5. Wat ik bij mij niet snap als je aan het worstelen bent met die mof bij de laatste bunker wordt jij geholpen en ik niet hoe dan

 6. Yarasky : geen ammo in ppsh-41 en schiet door met zijn Kar98
  Duitsers : gaan dood
  Yarasky : pakt een wafel van de grond

Leave a comment

Your email address will not be published.