D-DAY MARTELING! – COD: World War 2 Campaign #1Vanaf vandaag start de Call of Duty: World War 2 Campaign op mijn kanaal met elke dag een nieuwe aflevering! Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

● Abonneer om up-to-date te blijven! –

● Mijn Website –
● Mijn Webshop –
● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn 2de Kanaal –
● Mijn Instagram –
● Mijn Facebook –

► Gameplay opgenomen met Elgato:

► Mijn Postbus (stuur me iets):
• Yarasky
• Postbus 2649
• 2002 RC Haarlem
• Nederland

● Haal nu al jouw GameSpullen bij GameGear –
► 5% Korting met code: YRSK17

► Populaire Afspeellijsten:
• Top 5 Plays of the Week –
• GTA V Free Roam –
• GTA V Race to Victory –
• GTA V Race to Victory S2 –
• GTA V Race to Victory S3 –
• Call of Duty w/ Afrojack –
• VraagYarasky –
• Fanmail Opening –
• GTA V YARATAG vs Abonnees –
• Black Ops 3 Supply Drop Opening –
• Black Ops 3 Free-For-All Winstreak –
• Black Ops 3 Yarasky vs. Sandy –
• Black Ops 3 Road to Killchain –
• Black Ops 2 Road to Swarm Package –
• Black Ops 2 Sharpshooter Winstreak –

Yo mensen, welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal vind je voornamelijk Call of Duty filmpjes (Modern Warfare 1, 2 & 3, Black Ops 1, 2 & 3, Ghosts, Advanced Warfare, Infinite Warfare) maar ook een boel andere games zoals GTA V, Battlefield en random spellen! De meeste filmpjes die je ziet zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houd in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Alle filmpjes worden in 720p60FPS of 1080p geupload voor de beste kwaliteit. Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ om op de hoogte te blijven van mijn uploads! – Yarasky